Interview voor VO-ING

Interview voor VO-ING

Ik had het jullie beloofd: hierbij het interview over 'Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek' wat door Joop Teunissen van Manen en Frank Sukel is afgenomen. Hiermee gingen we het gesprek aan met deelnemers van het VO-ING netwerk (Vereniging voor Oud ING Bank Medewerkers). 

Hoe kom je op het idee, hoe verkrijg je de kwaliteiten als schrijver en hoe breng je het dan verder. Zomaar een paar thema's waar we over spraken. En in het kader van mijn liefde voor Duurzame Inzetbaarheid en Ontwikkeling superleuk om hierover in gesprek te zijn gegaan. Klik hier voor het interview

Daarbij mocht ik ook luisteren naar het inspirerende verhaal van Celine Koops. Zij heeft het prachtige boek "Het huis in Trastevere" geschreven.

Graag dank ik Joop en Frank die deze avond mogelijk maakten. En natuurlijk alle mensen die bij deze mooie avond aanwezig waren.

Veel kijkplezier wil ik wensen aan diegene die geïnteresseerd zijn in dit interview.

Met mijn boek wil ik verbinding en plezier uitvergroten. Wil je ook aan een kind dat ziek is, uit een arm gezin komt of jarig is en geen cadeautjes krijgt een boek schenken? Klik dan hier Bij iedere twee bestelde boeken, schenk ik een extra boek bij.

Samen maken we de wereld weer een stukje mooier!

Een aantal ingezonden tekeningen

Hetkinderkeuzeboek.nl


Bestellen