In het Nieuws

Donatie 100 boeken aan Kinderstad

13-01-2021

Lieve mensen, dankjewel als je een donatie gaf aan een kind dat ziek is. Ik heb het zelf aangevuld tot een donatie van 100 boeken. Vandaag bracht ik de boeken samen met mijn man Richard bij Kinderstad van het Amsterdam Universitair Medisch Centrum. Een superleuke rondleiding kregen we van Angela.

Interview voor VO-ING

15-12-2020

Ik had het jullie beloofd: hierbij het interview over 'Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek' wat door Joop Teunissen van Manen en Frank Sukel is afgenomen. Hiermee gingen we het gesprek aan met deelnemers van het VO-ING netwerk (Vereniging voor Oud ING Bank Medewerkers). Klik hier voor het interview.

 

Te gast op radio rtv Seaport

08-12-2020

Wat kijk ik met plezier terug op het leuke radio interview wat ik kreeg met Netty Struijs en Theo Koster van RTV Seaport

.

voorbereiding interview voor de de VO-ING

25-11-2020

En toen werd ik gebeld door Joop Teunissen van Manen. Of hij samen met Frank Sukel een interview mocht afnemen voor de de VO-ING (vereniging voor oud ING Bank medewerkers).

Kinderboekenweek

02-10-2020

Vrijdag 2 oktober was ik tijdens de Kinderboekenweek op bezoek bij de Jan Campert School te Driehuis. Natuurlijk las ik voor uit ‘Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek.’ Het boek waar je zelf kiest uit een hoofdpersoon (Stef of Sophie), een dier (een giraffe, lammetje of een olifant) en een plek waar het zich afspeelt (in een tuin, op vakantie, of in een kasteel).

Superleuk! mijn man Richard werkt bij de BSO Op Stoom.

30-09-2020

Daar vonden ze 'Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek' zo leuk, dat ze dit belevenisboek voor alle vestigingen aangeschaft hebben!

Een prachtige recensie van Boost Your Kids

23-09-2020

BOEKRECENSIE: Het Avontuurlijke Kinderkeuzeboek – Irene van der Laan

Mijn dochter is gek op het lezen van boeken, maar dan het liefst zo visueel mogelijk en dit bijzondere boek biedt tal van mogelijkheden om de fantasie van kinderen in vervulling te laten gaan.

In Viva Mama!

06-07-2020

In de Viva Mama!

Kinderen tekenen voor ’Het Kinderkeuzeboek’ van Irene van der Laan uit

01-07-2020

IJmuider Courant en Noordhollands Dagblad. De feestelijk versierde tuin van schrijfster Irene van der Laan in Velserbroek stroomt woensdagmiddag vol met een veertiental verwachtingsvolle kinderen.

Velserbroekse Irene van der Laan schrijft avontuurlijk kinderboek

05-07-2020

Irene van der Laan in Lokale nieuwsblad JutterEen aantal ingezonden tekeningen

 

Hetkinderkeuzeboek.nl


Bestellen